menu
recept chocoladepudding met zeezout

Chocoladepudding

Benodigdheden:

300 gram pure chocolade (70%)
100 milliliter espressokoffie
140 milliliter slagroom
60 gram hazelnoten, gehakt
1 eetlepel grof zeezout

Bereiden:

1. HAK OF RASP DE CHOCOLADE FIJN EN DOE DEZE IN EEN MIDDELGROTE KOM.

2. VOEG DE ESPRESSO TOE EN ROER HET TOT EEN GLADDE MASSA.

3. BRENG DE SLAGROOM AAN DE KOOK. VOEG HET CHOCOLADEMENGSEL TOE EN KLOP TOT EEN GLAD GEHEEL.

4. VOEG DE HELFT VAN HET ZEEZOUT TOE.

5. VERDEEL HET MENGSEL OVER 6 VORMPJES EN LAAT IN DE KOELKAST EEN PAAR UUR OPSTIJVEN.

6. GARNEER MET GEHAKTE AMANDELEN EN GROF GEMALEN ZEEZOUT.

Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen