menu
recept chocolade brownies

Brownies (12 st.)

Benodigdheden:

140 gram boter
4 eieren
2 eetlepels melk
1 theelepel vanille-essence
75 gram cacaopoeder
140 gram bloem
150 gram grof gehakte pure chocolade

Bereiden:

1. VERWARM DE OVEN TOT 170 °C EN BEKLEED EEN BAKBLIK MET BAKPAPIER. 

2. SMELT DE BOTER EN LAAT AFKOELEN. 

3. KLOP DE EIEREN LOS EN KLOP DE BASTERDSUIKER HIER DOORHEEN TOT ALLE KLONTJES WEG ZIJN. 

4. ROER DE AFGEKOELDE BOTER, DE VANILLE-ESSENCE EN DE MELK ERDOOR.           ZEEF DE CACAO EN BLOEM EN SCHEP DIT DOOR HET MENGSEL (NIET ROEREN). 

5. SCHEP DE GEHAKTE CHOCOLADE DOOR HET MENGSEL EN GIET HET MENGSEL IN DE BAKVORM. 

6. ZET DE VORM IN HET MIDDEN VAN DE OVEN EN BAK IN 35-40 MINUTEN AF.

Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen