menu
Binnenkijken bij Jaap en Gerrie
Binnenkijken bij Jaap en Gerrie

GELEEFDE UITSTRALING


Jaap en Gerrie wilden graag een interieur in landelijke stijl, het mocht niet te strak en niet te klassiek zijn. “Dat zie je terug in de natuurstenen vloer in de keuken, hal en bijkeuken. De vloer is natuurlijk praktisch in onderhoud, maar heeft ook een geleefde uitstraling. Hetzelfde geldt voor de handgreepjes aan de keukenkastjes, die hebben een gebruikte look. Dat vinden we allebei erg mooi”, vertelt Gerrie. 

capiton bijzetfauteuil
stapel oude boeken
servieskast hoffz

BIJZONDER VERLEDEN


“De meeste accessoires komen uit onze eigen zaak. Ik kijk altijd eerst of ik bij onszelf kan slagen. En als dat niet lukt, kijk ik verder.” De houten salontafel in de woonkamer en de eettafel in de keuken hebben een bijzonder verleden: ze zijn gemaakt door een buurman van de familie Van Luttikhuizen. Gerrie: “Hij werkt bij stichting Ontmoeting en heeft de tafels samen met zijn cliënten gemaakt.” 

sierkussen rond
fauteuil hoffz
buffetkast hoffz
rieten mand hoffz

PLEK VOOR IEDEREEN


In de woonkamer ligt een prachtige, massief houten vloer. “Dat vonden we voor de woonkamer toch wat warmer dan steen.” Opvallend is het grote aantal zitplaatsen in de kamer. Gerrie legt uit: “We wonen hier met vier kinderen en die nemen ook regelmatig een partner of speelkameraadje mee. Dan vind ik het fijn als we met z’n allen rondom de haard kunnen zitten en iedereen een comfortabel plekje heeft.” 

oud houten kandelaars hoffz
kast hoffz
eetkamertafel oud hout
Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen