menu
Binnenkijken bij Gerwin en Elise
Binnenkijken bij Gerwin en Elise

Onder de rook van Barneveld

Afgelopen zomer namen Gerwin en Elise hun intrek in de nieuwe woning onder de rook van Barneveld. Een ruime tussenwoning met een prachtig uitzicht over weilanden en bossen. Elise: “alles is nieuw en heeft een goede kwaliteit, wij kunnen daar echt van genieten. Het is ook erg fijn dat alles zo goed combineert qua stijl en kleur. Het Woonhuis heeft ons daarbij echt goed geholpen.”

uitwasbare linnen hoes fauteuil hoffz
kralenlamp light and living
fauteuil linnen losse hoes hoffz
boekenkast grijs hoffz
oud houten antieke kandelaars
grof stucwerk sober interieur
kruiklamp klassiek

Tafel met klapbladen van Hoffz

De keuken is zwart met een mooie houtstructuur. Het vrijstaande fornuis onderbreekt de strakke lijnen van de keuken. De tafel met klapbladen is van Hoffz. “Die is echt handig” zegt Elise. “Als we extra gasten op bezoek hebben, schuiven we 'm er eenvoudig bij en klappen de bladen uit. Zo heb je een mooi verlengstuk aan je tafel.” De kloostertafel is robuust en sterk, maar de eetkamerstoelen in Victoriaanse stijl geven een verfijnde touch aan de eethoek. “Zodra het schemerig wordt gaat de kroonluchter boven de eettafel aan. Dit zorgt voor een prachtig lichtspel.” 

eetkamerfauteuil barok landelijk
gateleg tafel met klapbladen hoffz
louis xv eetkamerstoelen landelijk barok
keuken handgemaakt meubelmaker
oud houten schaal hoffz

Heerlijk slapen!

Het woonhuis heeft ons ook nog geholpen bij de bovenverdieping met de vloeren en het bed. Daar zijn we erg blij mee, het bed ligt echt heerlijk! En het past ook allemaal evengoed bij elkaar. 

oud houten accessoires
hoofbord capiton linnen
oude kruik met dadeltak
linnenkast op maat gemaakt
Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen